Bedrijfsfitness in de Rijp

Zoek je een trainer die bedrijfsfitness in de Rijp kan verzorgen? Coach Max is dé personal trainer van de Rijp! Coach Max zorgt voor een gericht trainingsprogramma waarin medewerkers hun uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren door bootcamp-oefeningen.

Maak kennis met Coach Max

Mijn naam is Max van der Linde en ik help sinds februari 2016 bedrijven met het behalen van hun fysieke doelen! Ik voorzie bedrijven van een bedrijfsfitness programma.

 

Wie is Max?

Aan de Hogeschool van InHolland heb ik de Bachelor Health als afgestuurde van de HBO-studie Sport en Bewegen behaald. Gedurende deze periode heb ik geleerd hoe het menselijk lichaam reageert op fysieke activiteiten. Ook heb ik geleerd hoe ik trainingen coördineer en kan ik mensen op een gedegen manier begeleiden! Op school werkte met diverse soorten mensen en groepen. Denk hierbij voorbeeld aan blinden, doven, COPD en meer. Voor iedere doelgroep kan ik een uitdagende en passende training bedenken!

 

Bedrijfsfitness in de Rijp

Ik heb voor mijzelf als doel gesteld dat ik zoveel mogelijk bedrijven in de omgeving van Zaanstad fitter, gezonder en sterker wil maken, middels een goede bedrijfsfitness in de Rijp. Kies je voor Coach Max, dan kom ik wekelijks langs bij jullie op kantoor om bedrijfsfitness in groepsverband te verzorgen.

Coach Max-38

Voordelen Bedrijfsfitness

Samen staan we sterk! Je gaat deze uitdaging niet alleen aan. Afhankelijk van je persoonlijke doelen zullen we ons richten op jouw algemene fitheid. Sportprestaties zullen worden verhoogd. Ook zullen we slim omgaan met de middelen die we hebben. Bij Coach Max gaat het om zowel hard, als slim te werken. Slimme technieken vormen de basis van onze training, Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! We brengen je samen dichterbij je doel!

Fittere medewerkers met bedrijfsfitness

Fysieke activiteit onder medewerkers wordt steeds populairder in de Rijp. Onderzoek wijst uit dat een fittere medewerker minder kans heeft op uitval of burn-out klachten.

Het zorgt onder je medewerkers voor:
– een grotere vitaliteit;
– een verbeterd immuunsysteem;
– gezonder lichaamsgewicht;
– preventie van (hart en vaat-)ziekten

Flexibele bedrijfsfitness

Coach Max is flexibel met het inplannen en aanbieden van bedrijfsfitness. Mijn advies is om wel structureel een bedrijfsfitness moment in de week in te plannen. Ik maak graag een op maat gemaakte offerte!

Bedrijfsfitness met coach Max in de Rijp!

Wist je dat bedrijfsfitness ook belastingvoordelen oplevert? Met de Werkkostenregeling (WKR) kan een bedrijf tot wel 1,7% van de totale bruto loonsom over de eerste € 400.000 besteden aan onbelaste vergoedingen. Bedrijfsfitness is een van deze vergoedingen die in aanmerking komt.

 

Wil meer weten over de mogelijkheden, neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Elke bedrijf heeft een ander doel voor ogen. Echter hebben zij allen iets gemeen. Elk bedrijf wilt fittere medewerkers, jij toch ook? Coach Max bedrijfsfitness pakt dit op en baseert trainingen op basis van lichaam en doel! Willen jullie als bedrijf deelnemen aan de Dam tot Dam loop? Coach Max helpt! Coach Max is dé bedrijfsfitness instructeur van de Rijp. Samen kijken we naar de doel en programma mogelijkheden.

Positieve effecten

Uit divers onderzoek blijkt dat bedrijfsfitness veel voordelen met zich meebrengt. Zowel voor de werknemer maar ook voor de werkgever.

Gezondere medewerkers zorgt voor een lager ziekteverzuim

 

Tegenwoordig sta je “altijd aan”. Door middel van bedrijfsfitness train je je geestelijke gezondheid. Door wekelijks te sporten kun je namelijk angsten en depressies beperken.

 

Bedrijfsfitness maakt medewerkers productiever. Uit onderzoek is gebleken dat de bloedstroom tijdens het sporten naar je hersenen vergroot. Hierdoor hebben medewerkers meer focus.

Betere motivatie

Zeg nou zelf, hoe vaak heb je een fitness abonnement geprobeerd? Vaak schort het aan de motivatie. Door bedrijfsfitness train je samen waardoor je een betere motivatie houdt.  Coach Max helpt daarbij met een gericht trainingsprogramma waarin medewerkers hun uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren door bootcamp-oefeningen.

Financieel voordeel werknemer

Met de algemene werkkostenregeling (WKR) is het mogelijk om als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. Via deze regeling is het voor werkgevers heel gemakkelijker geworden om fitness aan jouw werknemers aan te bieden.

Gezondere levensstijl

Wellicht ben je opzoek naar een gezonde balans tussen voeding, sporten en genieten. Het kan voor jou een doel zijn om weekends lekker te kunnen eten en toch op gewicht te blijven. Om dit te kunnen waarmaken is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Een gezonde balans tussen sporten en voeding is hier het belangrijkste.

BEDRIJFSFITNESS BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bedrijfsfitness de rijp – bedrijfsfitness aftrekbaar- bedrijfsfitness wkr- bedrijfsfitness voordelen- bedrijfsfitness plan

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
js_loader