Personal trainer Alkmaar

Coach Max is dé personal trainer van Alkmaar! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Mijn naam is Max van der Linde en ik help sinds februari 2016 mensen met het behalen van hun fysieke doel! Ik voorzie mensen van personal training. Dit doe ik als personal trainer Coach max.

 

Aan de Hogeschool van InHolland heb ik de Bachelor Health als afgestuurde van de HBO-studie Sport en Bewegen behaald. Gedurende deze periode heb ik geleerd hoe het menselijk lichaam reageert op fysieke activiteiten. Ook heb ik geleerd hoe ik trainingen coördineer en kan ik mensen op een gedegen manier begeleiden! Op school werkte met diverse soorten mensen en groepen. Denk hierbij voorbeeld aan blinden, doven, COPD en meer. Voor iedere doelgroep kan ik een uitdagende en passende training bedenken!

 

Ik heb voor mijzelf als doel gesteld dat ik zoveel mogelijk mensen in de omgeving van Zaanstad fitter, gezonder en sterker wil maken, middels een goede personal trainer in Alkmaar. Veel van mijn trainingen worden gehouden in Wormerveer. Doch is het ook mogelijk om bij jou in de buurt te sporten!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Samen staan we sterk! Je gaat deze uitdaging niet alleen aan. Afhankelijk van je persoonlijke doelen zullen we ons richten op jouw algemene fitheid. Sportprestaties zullen worden verhoogd. Ook zullen we slim omgaan met de middelen die we hebben. Bij Coach Max gaat het om zowel hard, als slim te werken. Slimme technieken vormen de basis van onze training, Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! We brengen je samen dichterbij je doel!

Persoonlijke voeding

Hard werken tijdens trainingen kan zwaar wegen op je lichaam, mede hierom is  het belangrijk dat je lichaam de juiste verzorging krijgt. Afhankelijk van het type training, bepalen we wat het beste eetpatroon is. Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Coach Max snapt dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te sporten of om hun eetpatroon aan te passen. Ik doe altijd mijn best om zo flexibel mogelijk om te gaan met jouw wensen. Ik doe aan Online Coaching en kan ook jouw kant op komen om te sporten, ik ben vrij flexibel. Ik bekijk elk profiel anders en loop nooit weg van een uitdaging.

Word fit met coach Max in Alkmaar!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heeft u moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Elke sporter heeft een ander doel voor ogen. Ook is geen één lichaam hetzelfde. Elk doel en lichaam heeft een eigen aanpak nodig. Coach Max pakt dit op en baseert trainingen op basis van jouw lichaam en doel! Wil je afvallen of sterker worden? Coach Max helpt! Coach Max is dé personal trainer van Alkmaar. Samen kijken we naar je doelen, velen gingen je voor!

Afvallen

Veel mensen in Nederlandkampen met overgewicht. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van de Nederlandse volwassenen te zwaar is. Overgewicht kan vele nare gevolgen hebben. Coach Max helpt je graag bij het afvallen en voorziet je van een persoonlijk aanpak die ervoor zorgt dat je het meeste uit elke oefening haalt. Afvallen is niet gemakkelijk, maar met mijn hulp wordt het wel makkelijker!

Betere conditie

Hou je van hardlopen maar heb je last van een terugkomende blessure? Heb je moeite met het opbouwen van een loopconditie? Of bent Ben je aan het trainen voor een marathon en kan je wel wat hulp gebruiken? Coach Max kan je hierbij helpen. Ik heb veel ervaring en een grote achtergrond op het gebied van conditie. Zelf hou ik ervan om hard te trainen en een goede conditie te hebben. We kijken samen naar je profiel en gaan het ultieme conditieschema neerzetten!

Kracht opdoen

Kracht opdoen kan soms lastig zijn. Het is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan ‘slechts’ trainen. Het is belangrijk dat je de juiste oefeningen doet en ze goed uitvoert. Ook voeding kan een grote rol spelen. Ben jij klaar om te groeien? Doe dit dan op een effectieve manier met Coach Max.

Gezondere levensstijl

Wellicht ben je opzoek naar een gezonde balans tussen voeding, sporten en genieten. Het kan voor jou een doel zijn om in het weekend lekker te kunnen eten en toch op gewicht te blijven. Om dit te kunnen waarmaken is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Een gezonde balans tussen sporten en voeding is hier het belangrijkste.

Gespierder worden

Krachttraining kan meerdere doeleinden hebben. Veelal gaat krachttraining over het sterker of gespierder worden. Om gespierder te worden moet je in feite ‘droog’ trainen, waarbij je minder calorieën eet en meer let op de voedingstoffen die je binnen krijgt. Het aanmaken van spiermassa  eist juist een stijging in calorieën en voedingstoffen. Coach Max weet goed wat wel en niet werkt om de diverse doeleinden te kunnen bereiken.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp alkmaar- personal trainer alkmaar- personal training alkmaar- pose running alkmaar- fitness in alkmaar- fitness alkmaar- personal coach alkmaar- coach max alkmaar- afvallen alkmaar- krachttraining alkmaar- conditietraining alkmaar

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader