Personal trainer Zaanstreek

Coach Max is dé personal trainer van de Zaanstreek! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Ik ben Max, Coach Max. Mijn naam is Max van der Linde en als personal trainer help ik sinds februari 2016 mensen met het behalen van hun fysieke doel!

 

Ik ben Bachelor of Health als afgestudeerde van de HBO-studie Sport en Bewegen aan de Hogeschool InHolland. Ik heb hier geleerd hoe het menselijk lichaam reageert op fysieke activiteit, hoe je personal trainingen moet programmeren en op een gedegen manier kan begeleiden. Op school heb ik gewerkt met elk denkbare doelgroep (blinden, doven, COPD enz.). Voor elke doelgroep kan ik dus een uitdagende training verzorgen!

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in regio Zaanstad fitter, gezonder en sterker maken middels personal training in Assendelft. Over het algemeen geef ik mijn persoonlijke training in de omstreken van Wormerveer. Het is ook mogelijk om samen buiten te sporten, bij jou in de buurt!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Je staat er niet alleen voor! Samen gaan we de uitdaging aan. We zullen ons (afhankelijk van je doelen) vooral richten op je algemene fitheid. Hiermee zorgen we voor een verhoging in sportprestaties. We zullen slim gebruik maken van de beschikbare materialen. Het gaat om zowel hard, als slim werken bij Coach Max. We passen slimme technieken toe die aansluiten bij jouw specifieke doelen, Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! Zo brengen we je samen naar je doel!

Persoonlijke voeding

Naast hard werken gedurende de training, zal je lichaam ook de juiste verzorging nodig hebben. We kijken samen naar het beste eetpatroon dat bij jouw training en doelen past. Je zult een hoop leren over gezonde en functionele voedingswaren en ik zal je hoogstpersoonlijk voorzien van een voedingsschema. Hiermee kun je structuur aanbrengen in je dagelijkse eetpatroon. Samen maken we je steeds fitter! Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Coach Max snapt dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te sporten of van de juiste voeding te voorzien. Ik zal daarom mijn best doen om zo flexibel mogelijk om te gaan met jou en jouw wensen. Ook ben ik erg flexibel en als het je beter uitkomt, kan ik ook jouw kant opkomen of Online Coachen. Hoe dan ook, ik bekijk elk profiel anders en ik loop niet weg van een uitdaging.

Word fit met coach Max in de Zaanstreek!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heb je moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Iedereen sport met een ander doel. Geen één lichaam is hetzelfde. Ieder doel en elk lichaam heeft een andere aanpak nodig. Coach Max stelt trainingen op op basis van jouw doel en jouw lichaam! Het is mogelijk om doelen te combineren. Wil je afvallen én sterker worden? Max helpt je! Samen kijken we naar jouw doelen. Coach Max is dé personal trainer van de Zaanstreek. Velen gingen je al voor!

Afvallen

Veel mensen in Nederlandkampen met overgewicht. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van de Nederlandse volwassenen te zwaar is. Overgewicht kan vele nare gevolgen hebben. Coach Max helpt je graag bij het afvallen en voorziet je van een persoonlijk aanpak die ervoor zorgt dat je het meeste uit elke oefening haalt. Afvallen is niet gemakkelijk, maar met mijn hulp wordt het wel makkelijker!

Betere conditie

Ben je een loper die terugkomt van een blessure en heb je moeite met opbouwen? Of ben je aan het trainen voor een marathon en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Coach Max misschien de oplossing voor jou! Ik heb veel ervaring en deskundigheid op het gebied van conditie. Ik houd er zelf ook erg van om hard te trainen en een goede conditie te hebben. We kijken samen naar jouw profiel en gaan het ultieme conditieschema in elkaar zetten!

Kracht opdoen

Het kan soms lastig zijn om kracht op te doen. Het is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een paar oefeningen doen. Het gaat om zaken als welke oefeningen, hoe je de oefening uitvoert en je voeding is ook van groot belang. Ben je er klaar voor om op de juiste manier sterker te worden?

Gezondere levensstijl

Wellicht ben je opzoek naar een gezonde balans tussen voeding, sporten en genieten. Het kan voor jou een doel zijn om weekends lekker te kunnen eten en toch op gewicht te blijven. Om dit te kunnen waarmaken is een gezonde levensstijl erg van belang. Een gezonde balans tussen sporten en voeding is hier het belangrijkste.

Gespierder worden

Onder krachttraining kunnen diverse doelen vallen. De één wil sterker worden en de ander wil gespierder worden. Nee dit is niet hetzelfde. Als je gespierder wil worden ga je in feite ‘droog’ trainen. Je eet minder en krijgt andere voedingsstoffen binnen in vergelijking tot kracht opdoen. Coach Max weet goed wat werkt en wat jouw lichaam nodig heeft om gespierder te worden.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp zaanstreek – personal trainer zaanstreek – personal training zaanstreek – pose running zaanstreek – fitness in zaanstreek – fitness zaanstreek – personal coach zaanstreek – coach max zaanstreek – afvallen zaanstreek – krachttraining zaanstreek – conditietraining zaanstreek

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
js_loader