Begeleiding Voeding en leefstijl

 

Om vol energie door het leven te gaan is naast sporten ook goede voeding en een gezonde leefstijl van groot belang. Gezonde voeding geeft je de nodige ondersteuning voor het herstel van weefsels en het afvoeren van afvalstoffen. Samen met een gezonde leefstijl heb je daardoor meer energie, een goede spijsvertering, een betere huid en ervaar je meer balans, minder stress en een betere nachtrust.

 

Daarvoor werkt Coach Max samen met Laura. Je krijgt persoonlijke begeleiding van Laura om een gezonde balans in je voeding en leefstijl aan te brengen, waardoor je nog vitaler wordt.

 

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe gezonde gewoontes blijvend worden, ontvang je naast de persoonlijke begeleiding het boek Goed Gevoed, wat Laura zelf heeft geschreven.

 

Het proces begint bij het invullen van het uitgebreide intakeformulier. Aan de hand daarvan kijken we welke aanpassingen mogelijk zijn, afgestemd op jouw wensen en situatie.

 

Hieronder tref je een aanbod om mee te beginnen. Mocht er achteraf nog behoefte zijn aan meer begeleiding, kun je daarvoor een (korte) sessie bijboeken.

Aan de slag

Je ontvangt het boek Goed Gevoed en krijgt persoonlijke begeleiding van Laura. Persoonlijke begeleiding bestaat uit:

 

● Analyse van je huidige voedingspatroon en leefstijl aan de hand van een intake-formulier.
● 1 consult van 45 minuten waarin we alles uitgebreid doornemen.
● Korte samenvatting per mail.
● 1 vervolgconsult van 30 minuten.
● Achteraf is er een mogelijkheid tot contact per email als je nog vragen hebt.
Prijs 174,-

 

Als je eerst even kennis wilt maken en wil zien of deze aanpak de juiste is voor jou, is het mogelijk om vooraf telefonisch contact te hebben.
Consulten vinden plaats via videobellen.

 

Lees hier meer over de achtergrond van Laura.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
js_loader