Voedingsadvies in Alkmaar

Zoek je een trainer die persoonlijke voedingsadvies in Alkmaar kan verzorgen? Coach Max is dé personal trainer van Alkmaar! Coach Max zorgt voor een gericht voedingsplan waarmee je makkelijker je doelen kan bereiken! 

Maak kennis met Coach Max

Mijn naam is Max van der Linde en ik help sinds februari 2016 bedrijven met het behalen van hun fysieke doelen! Ik voorzie bedrijven van een bedrijfsfitness programma.

 

Wie is Max?

Aan de Hogeschool van InHolland heb ik de Bachelor Health als afgestuurde van de HBO-studie Sport en Bewegen behaald. Gedurende deze periode heb ik geleerd hoe het menselijk lichaam reageert op fysieke activiteiten. Ook heb ik geleerd hoe ik trainingen coördineer en kan ik mensen op een gedegen manier begeleiden! Op school werkte met diverse soorten mensen en groepen. Denk hierbij voorbeeld aan blinden, doven, COPD en meer. Voor iedere doelgroep kan ik een uitdagende en passende training bedenken!

 

Voedingsadvies in Alkmaar

In samenwerking met Coach Max krijg je persoonlijke begeleiding van Laura. Het doel hierbij is om een gezonde balans in voeding en leefstijl te hebben. Samen met een gezonde leefstijl heb je door goede voeding meer energie, een betere huid en ervaar je meer balans in je leven. Deze balans leidt tot minder stress, een betere nachtrust en verhoogde vitale functies!

Coach Max-38

Voordelen goede voeding

Om vol energie door het leven te gaan is naast sporten ook goede voeding en een gezonde leefstijl van groot belang. Gezonde voeding geeft je de benodigde ondersteuning voor het herstel van weefsels en het afvoeren van afvalstoffen. Een gezond voedingspatroon zorgt onder meer voor extra energie, een goed werkende spijsvertering, een mooie huid, minder stress en een betere nachtrust.

Waarom voedingsadvies?

Het ondernemen van activiteiten kost nou eenmaal veel moeite en tijd. Veel mensen zijn druk en hebben geen tijd om zich te verdiepen in voeding zoals wij dat doen. Voorafgaand aan het voedingsadvies gaat jarenlange ervaring en onderzoek. Onze expertise weet precies wat jouw lichaam nodig heeft om jouw gewenste doel te bereiken.

Voedingsadvies met Laura

Om iedereen zo goed mogelijk te bedienen heb ik hulp ingeschakeld van voeding en levensstijl expert Laura! Laura is een echte kenner op het gebied van voeding en levensstijl. Deze kennis deelt ze graag en hiervoor heeft ze zelfs een boek geschreven en uitgebracht! Het boek heet Goed Gevoed en het gaat in op voeding en voedingsadvies.

Ontmoet Laura!

Hoi! Ik ben Laura de Laat. Ik ben gespecialiseerd in voeding, levensstijl, yoga, adem en Ayurveda.

 

Deze mooie mix heeft mij geholpen om wat meer los te laten en mijn leven wat meer vorm te geven naar mijn wensen.

 

Het zijn praktische en toegankelijke manieren om onnodige ballast los te laten en weer in balans te komen, om zo een heldere geest, rust, focus en energie te hebben. Allemaal zodat je de ruimte hebt om je hart te volgen.

 

Wat begon als een ontdekkingsreis tegen overtollige kilo’s en andere onevenwichtigheden is uitgegroeid tot een mooie mix aan werk wat ik nu met anderen kan delen.

Max helpt je met jouw doel:

Iedereen heeft een ander doel voor ogen. Echter hebben vrijwel alle sportieve doelen een goede basis nodig. Iemand die af wil vallen of spieren wil opbouwen kan sporten wat hij of zij wil, maar als er niet op de voeding gelet wordt heeft het weinig zin. Je doel bereiken betekend meer dan alleen sporten, de juiste voeding is van groot belang. Ben jij daarom op zoek naar voedingsadvies in Alkmaar? Lees dan verder over de voordelen of neem contact op.

Meer energie

Het kan voorkomen dat je gedurende de dag weinig energie hebt. De meeste mensen denken niet na over wat de oorzaak van weinig energie zou kunnen zijn. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gezonde voeding enorm bijdraagt aan het verkrijgen van meer energie.

Niet geheel gek, aangezien voedsel een groot deel van onze energiebron is.

Een lichaam met meer brandstof kan meer bereiken op een dag

Eiwitten, verzadigde vetten en complexe koolhydraten zijn essentieel voor jouw dagelijks leven  

Gewichtsverlies

Om gewichtsverlies te realiseren is er meer nodig dan alleen hard sporten, het begint bij de basis: de voeding. Met de juiste voeding kan je binnen een relatief korte periode gewicht verliezen.

Eiwitten zijn een gezonde bron van voeding en zorgen ervoor dat je snel vol zit. Hierdoor zal je minder snel naar snacks of ander ongezond eten grijpen!

Verbeterde prestaties

Een voedingsadvies zal jou voorzien van een gedegen plan omtrent jouw voeding. Eén van de gevolgen van gezonde voeding is onder andere dat de prestaties, zowel sport, privé als werk gerelateerd, zullen verbeteren. Concentratie verhoogd, je hebt meer energie en je kunt dan ook maximaal presteren. Bovendien presteert je lichaam (immuunsysteem) ook beter!

Gezondere levensstijl

Wellicht ben je opzoek naar een gezonde balans tussen voeding, sporten en genieten. Het kan voor jou een doel zijn om in het weekend lekker te kunnen eten en toch op gewicht te blijven. Om dit te kunnen waarmaken is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Een gezonde balans tussen sporten en voeding is hier het belangrijkste.

BEDRIJFSFITNESS BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

voedingsadvies alkmaar- gezonde voeding- voedingsadvies personal trainer – voedingsadvies personal coach – voedingsplan – voedingscoach – voordelen voedingsadvies

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader