Bedrijfsfitness

Fysieke activiteit onder medewerkers werd al steeds populairder in Nederland. Maar nu met de Corona-pandemie is het helemaal duidelijk hoeveel gezondheid van werknemers kan bijdragen aan minder ziekteverzuim onder werknemers.

Fysieke activiteit heeft voor u als werkgever veel voordelen. Het zorgt onder uw medewerkers voor:
– een grotere vitaliteit;
– een verbeterd immuunsysteem;
– gezonder lichaamsgewicht;
– preventie van (hart en vaat-)ziekten
– preventie van grote klachten omtrent Covid-19.
En nog veel meer!

Kort gezegd: fysieke activiteit verbetert de gezondheid. Dit leidt op de lange termijn tot minder (ziekte)verzuim.

Wilt u zich met het bedrijf voorbereiden op een (hardloop-)evenement?
In voorbereiding op hardloop-evenementen leert Coach Max ‘Pose Running’ aan. ‘Pose Running’ is een manier van hardlopen die kansen op blessures minimaliseert. Het is sneller en efficiënter. Voor werkgevers is het prettig om te weten dat medewerkers trainen op een manier die niet blessuregevoelig is. Het trainingsprogramma gaat via de methode op de home-pagina. Voor evenementen als Mudmasters zal er ook bijpassende conditie en kracht-trainingen worden gegeven.

Wilt u fittere medewerkers?
Coach Max zorgt voor een gericht trainingsprogramma waarin medewerkers hun uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren door bootcamp-oefeningen. Trainingen zijn flexibel aan te passen per locatie, niveau deelnemers en grootte van de groep. Om het toegankelijk te houden bestaan de trainingen vooral uit bodyweight-oefeningen. Voor alle bovengenoemde opties geldt dat de intensiteit per persoon kan worden aangepast.

Hoe, wanneer en waar deze lessen aangeboden worden is te overleggen via max@coachmax.nl. Ik maak graag een op maat gemaakte offerte!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader