Over Coach Max

OVER COACH MAX

Dat ideale plaatje van dat afgetrainde lijf en die topconditie is precies waarom veel mensen de sportschool vermijden. Ik vind het juist leuk om die mensen in beweging te krijgen.

Personal Trainer

Coach Max.

Dat ideale plaatje van dat afgetrainde lijf en die topconditie is precies waarom veel mensen de sportschool vermijden. Ik vind het juist leuk om die mensen in beweging te krijgen. Want je hoeft niet fit te zijn om te gaan sporten. Ik vind het wel belangrijk dat je aan de slag gaat om gezonder en sterker te worden. Daarom geef ik graag Personal Training of Small Group lessen. Dan kan ik de training echt afstemmen op de persoon en hoeft niemand bang te zijn dat ik het onmogelijke vraag. Of je nu al jaren niet sport en daardoor een slechte conditie hebt, kampt met overgewicht of last hebt van je rug, knie of schouders, ik zie je graag op een training verschijnen. En dan zul je zien dat we doelen vaststellen die je na verloop van tijd ook echt kunt halen. En daar word jij niet alleen blij van, maar ik ook!

Personal Training 95%

Why Choose Us?

Personal training is echt mijn passie. Ik ontdekte dat tijdens de sportopleiding die ik deed. Gedurende een half jaar moest ik een persoon Personal Training geven. Mijn kandidaat had overgewicht. Ik wist een programma samen te stellen dat uitdagend, maar haalbaar was. In de zes maanden dat we samen aan de slag gingen, viel ze 12 kilo af. Omdat ik haar goed kende, zag ik wat een positieve impact de training op haar dagelijkse leven had. Toen wist ik dat ik daar mijn werk van wilde maken.

Om doelen te halen, moeten mensen niet alleen een goede training van me krijgen, ze moeten ook zin hebben om naar de training te komen. Daarom kun je rekenen op een dosis gezelligheid en humor. Dat maakt de stap om van de bank af te komen een stuk makkelijker. En je zult het zien: al na een paar maanden ga je fijner door het leven, zowel fysiek als mentaal.

Max van der Linde

ONZE TRAINERS

Ontmoet onze experts

Over Coach Max

Max Van Der Linde

Personal trainer
Over Coach Max

Max Van Der Linde

Personal trainer
Over Coach Max

Max Van Der Linde

Personal trainer

ZO KUN JE ONS BEREIKEN!

+31 6 51 95 64 43

Personal training in

Alkmaar
Assendelft
Koog aan de Zaan
Krommenie
Oostzaan
Purmerend
de Rijp
Westzaan
Wormer
Wormerveer
Zaandam
Zaandijk
Zaanstad
Zaanstreek

Waar kan ik je bij helpen?

Personal training
Small group training
Pose running
Bedrijfsfitness
Voedingsadvies

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy en Cookieverklaring

Personal training in

Tel: +31 6 51 95 64 43
Mail: max@coachmax.nl
Adres: Noorddijk 82, 1521 PD Wormerveer

Maandag: 10.30 – 22.00 uur
Dinsdag: 07.00 – 18.30 uur
Woensdag: 10.30 – 22.00 uur
Donderdag: 07.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: GESLOTEN