Pose Running

Pose Running

Wil je blessurevrij, efficiënter en sneller hardlopen, of wil je beginnen met hardlopen en dat goed aanpakken? Dan is Pose Running iets voor jou.

Hardlooptechniek.

Pose Running is de manier waarop olympische sporters rennen. Bij deze techniek land je niet op je hak, zoals we onszelf hebben aangeleerd, maar op de voorvoet. Het is een heel natuurlijke manier van hardlopen – jonge kinderen doen het automatisch als ze net gaan rennen.

Voordelen van Pose Running

Doordat je op je voorvoet landt, maak je gebruik van een natuurlijke demping.

Knie-, heup- en rugpijn door het hardlopen zijn verleden tijd, net als shin splints.

Je maakt gebruik van de zwaartekracht, waardoor je minder spierkracht nodig hebt.

Je looptijden zullen verbeteren.

De Pose Running Training.

• De eerste les: we kijken naar je huidige techniek en maken een inschatting van de hoeveelheid Pose Running lessen die je nodig hebt om je deze techniek eigen te maken. Tijdens deze les filmen we jouw huidige looptechniek, zodat we, nadat je de trainingen hebt afgerond, jouw nieuwe looptechniek kunnen vergelijken.
• Gemiddeld volgen daarna nog vier lessen van een uur. De Pose Running lessen zijn 1 op 1 of in maximaal groepen van zes deelnemers, zodat genoeg aandacht naar elk individu gaat.
• Je leert de techniek tijdens de lessen, het toepassen daarvan in een hardlooptraining gebeurt buiten de lessen in je eigen tijd.
• Mocht je dat willen, dan zijn er hardloopschema’s beschikbaar, zodat je zelf gericht kunt trainen.

Wil je meer weten over de Pose Running Training van Coach Max?

Neem vrijblijvend contact op.