Endurance Coach Max is een Personal Trainer die klantgericht te werk gaat.

 

Dit houdt in: uw doelen vormen de basis voor het trainingsschema.
Trainingen zijn erg toegankelijk (weinig tot geen materiaal nodig) en kan in elk willekeurig parkje worden gegeven. Het zou dus bij wijze van spreken honderd meter van uw woonadres kunnen worden gegeven. Specialisatie is blessurevrij hardlopen combineren met Bootcamp (lichaamsgewichts-oefeningen). Voor elk fysiek niveau wordt de training aangepast om het voor ieder niveau toegankelijk en leuk te houden.
Als u met mij in zee gaat beloof ik een gericht programma waar er om de zoveel tijd een ‘benchmark’- training op het programma staat om de conditie te testen en de vooruitgang te meten. Verder is er altijd begeleiding en ben ik zonder extra kosten te bereiken via mijn mail en telefoon voor vragen, problemen en advies.
Een intake is gratis, hierbij stellen wij samen doelen, testen we uw conditie en is er bij interesse ruimte voor een video-analyse van de loopstijl.
Hoe dit pakket precies wordt aangeboden is te overleggen via max@coachmax.nl. Ik maak graag een op maat gemaakte offerte!

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp assendelft- personal trainer assendelft – personal training assendelft – pose running assendelft – fitness in assendelft – fitness assendelft – personal coach assendelft – coach max assendelft – afvallen assendelft – krachttraining assendelft – conditietraining assendelft

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader