Personal Training

Personal Training

Trainen met 1 op 1 begeleiding, dat betekent niet alleen dat de training op jou is afgestemd, maar ook dat je tijdens de training constant kunt rekenen op aanmoediging, tips om een oefening nog beter uit te voeren, gezelligheid en uitdaging. Bovendien is jouw Personal Trainer jouw stok achter de deur; zo is de verleiding om op de bank te blijven zitten verdwenen!

Train je hele lijf

Kies je voor Personal Training, dan train je een half uur tot een uur per week. Tijdens de training worden alle spiergroepen aangepakt. Je werkt wekelijks aan je conditie, je kracht en je lenigheid. De training is helemaal afgestemd op jouw lijf. Zo weet je: het is uitdagend, maar jij kunt dit. Ook als je kampt met blessures, (wat) overgewicht, of je conditie wel een oppepper kan gebruiken.

Op weg naar jouw doel

Tijdens de Personal Training is alle aandacht voor jou. We bepalen de doelen die je wil bereiken en werken wekelijks, stap voor stap die richting op. Die doelen verschillen per persoon, dus of je nu pull ups wilt leren of wilt trainen voor een Strongman wedstrijd, alles kan en iedereen is welkom!

Locatie

De Personal Training vindt plaats op een locatie naar keuze. Dat kan zowel buiten als binnen zijn. Coach Max heeft de beschikking over een binnen locatie, maar wil je liever thuis in je eigen woonkamer trainen, dan is dat ook mogelijk. Net als de achtertuin, een parkeerplaats etc. We overleggen samen wat de beste mogelijkheid is.

Wil je meer weten over de Personal Training van Coach Max? Neem vrijblijvend contact op.
Personal training Coachmax