Personal trainer Oostzaan

Coach Max is dé personal trainer van Oostzaan! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Dit is Max, coach Max. Mijn naam is Max van der Linde en als personal trainer help ik sinds februari 2016 mensen hun fysieke doelen te bereiken!

 

Ik heb een Bachelor of Health (gezondheidswetenschappen) en ben afgestudeerd aan de HBO-opleiding Sport en Bewegen aan de Hogeschool InHolland. Hier leerde ik hoe het menselijk lichaam reageert op sportactiviteiten, hoe je persoonlijke training plant en hoe je deze op een redelijke manier begeleidt. Op school heb ik gewerkt met alle denkbare doelgroepen (blind, doof, COPD, etc.). Zo kan ik voor elke doelgroep een uitdagende training verzorgen!

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in de regio Zaanstad gezonder en sterker te maken door middel van personal training in Oostzaan. Over het algemeen geef ik personal training in de omgeving van Wormerveer. We kunnen ook samen buiten sporten bij jou in de buurt!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Je bent niet alleen! Samen gaan we de uitdaging aan. We zullen ons richten op (afhankelijk van je doelen) je algehele gezondheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de atletische prestaties verbeteren. We gaan slim om met de beschikbare materialen. Bij Coach Max draait het om hard en slim werken. Wij passen slimme technieken toe die aansluit bij je specifieke doelen, Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! Zo neem ik je mee om samen je doel te bereiken!

Persoonlijke voeding

Naast hard werken tijdens de training, heeft je lichaam ook een goede verzorging nodig buiten de training om. Samen onderzoeken we het beste voedingspatroon dat past bij jouw training en doelen. Je leert veel over gezonde en functionele voeding en ik geef je een persoonlijk voedingsplan. Zo bouw je dagelijkse eetpatronen op. Samen maken we jouw lichaam gezonder! Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Coach Max begrijpt dat niet iedereen de tijd heeft om te sporten of de juiste voeding kennis. Daarom zal ik mijn best doen om zo flexibel mogelijk met jou en je wensen om te gaan. Ik ben ook erg flexibel, als het meer geschikt is, kan ik bijvoorbeeld ook bij jou langskomen of Online Coachen. In ieder geval, ik kijk naar ieder profiel met een andere blik en ga nooit een uitdaging uit de weg.

Word fit met coach Max in Oostzaan!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heb je moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Iedereen sport met een ander doel. Geen één lichaam is hetzelfde. Ieder doel en elk lichaam heeft een andere aanpak nodig. Coach Max stelt trainingen op op basis van jouw doel en jouw lichaam! Het is mogelijk om doelen te combineren. Wil je afvallen én sterker worden? Max helpt je! Samen kijken we naar jouw doelen. Coach Max is dé personal trainer van Oostzaan. Velen gingen je al voor!

Afvallen

Veel Nederlanders hebben overgewicht. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlandse volwassenen overgewicht heeft. Overgewicht heeft veel vervelende gevolgen. Coach Max helpt je graag met afvallen en geeft je gepersonaliseerde methoden om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elke training haalt. Afvallen is niet makkelijk, maar met mijn hulp wordt het wel makkelijker!

Betere conditie

Ben je een hardloper die terugkeert van een blessure en moeite heeft met sporten? Of train je voor een marathon en heb je hulp nodig? Dan is Coach Max wellicht de beste keuze. Ik heb veel ervaring en expertise in fitness. Ik hou er ook van om hard te trainen en in vorm te blijven. We controleren samen je persoonlijke gegevens en stellen het definitieve fitnessplan op!

Kracht opdoen

Soms is het moeilijk om aan veel kracht te komen. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is meer dan alleen wat oefeningen doen. Zaken als welke oefeningen, hoe je traint en hoe je dieet eruitziet zijn belangrijk. Ben jij klaar om op de juiste manier sterker te worden?

Gezondere levensstijl

Misschien ben je op zoek naar een gezonde balans tussen voeding, beweging en genieten. Je kunt in het weekend goed eten en op gewicht blijven, wat misschien je doel is. Om deze reden is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Hierbij is een gezonde balans tussen beweging en voeding het belangrijkst.

Gespierder worden

Krachttraining kan verschillende doelen hebben. De één wil sterker zijn, de ander fitter. Nee, het is niet hetzelfde. Wil je gespierder worden, dan train je eigenlijk “droog”. In vergelijking met het verkrijgen van kracht, eet je minder en krijg je andere voedingsstoffen binnen. Coach Max weet wat effectief is en wat jouw lichaam nodig heeft om sterker of fitter te worden.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp oostzaan – personal trainer oostzaan – personal training oostzaan – pose running oostzaan – fitness in oostzaan – fitness oostzaan – personal coach oostzaan – coach max oostzaan – afvallen oostzaan – krachttraining oostzaan – conditietraining oostzaan

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader