Personal trainer Krommenie

Coach Max is dé personal trainer van Krommenie! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Hallo daar! Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde en sinds 2016 help ik mensen bij het behalen van hun sportdoelen! Ik doe dit onder de naam Coach Max met personal training.

 

Ik ben afgestudeerd aan het HBO om sport en bewegen te studeren. Ik heb deze Bachelor of Health-graad behaald aan de Hogeschool in Nederland. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam, sportactiviteiten, het organiseren van trainingen en hoe ik ze begeleid. Ik heb met verschillende groepen gewerkt, waaronder blinden, doven, chronisch obstructieve longziekte, enz. Elke doelgroep heeft zijn eigen uitdagingen en ik kan een passende opleiding geven!

 

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in Zaanstad gezonder en sterker te maken door middel van personal training in Krommenie. Meestal verzorg ik personal training in de buurt van Wormerveer, maar het kan ook bij jou in de buurt!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Samen komen we een heel eind, je staat er niet alleen voor! Wij gaan de uitdaging aan om kracht en/of voorwaarden op te bouwen. Je algehele gezondheid is erg belangrijk, zodat we kunnen zorgen voor betere atletische prestaties. De materialen die we hebben worden effectief gebruikt, dat vraagt ​​hard en slim werken. Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! Jij en je doelen staan ​​centraal, en trainingen zijn slechts een manier om je doelen te bereiken!

Persoonlijke voeding

Hard werken is een voorwaarde, maar hard werken is net zo belangrijk als goede voeding. Eten moet voedzaam zijn en je lichaam van energie voorzien. Naast hard werken heeft het lichaam ook verzorging nodig. Analyseer je training en doelen om te begrijpen welk voedingspatroon het beste bij je past. We creëren dagelijkse structuren op het gebied van voeding en voedingswaarde. Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Coach Max snapt dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te sporten of zich op de juiste manier te voeden. Ik zal daarom mijn best doen om zo flexibel mogelijk om te gaan met jou en jouw wensen. Ook ben ik erg flexibel en als het je beter uitkomt, kan ik ook jouw kant opkomen of Online Coachen. Hoe dan ook, ik bekijk elk profiel anders en ik loop niet weg van een uitdaging.

Word fit met coach Max in Krommenie!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heb je moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Wat is je doel als atleet? Elke atleet heeft een andere motivatie om te sporten en geen lichaam is hetzelfde. Daarom stemt Coach Max de training af op jouw doelen en lichaam! Samenvoegdoelen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Wil je bijvoorbeeld afvallen en sterker worden? Max helpt je! Laten we eens kijken naar je doelen. Coach Max is de personal trainer van Krommenie.

Afvallen

Er zijn veel mensen met overgewicht of obesitas in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlandse volwassenen overgewicht heeft. Afvallen is de oplossing, want overgewicht kan vervelende gevolgen hebben. Coach Max helpt je graag om het afslankproces te voltooien. Door mijn persoonlijke benadering krijg je veel diepgaand inzicht in wat je nodig hebt en wat je doet.

Betere conditie

Ben je een loper die terugkomt van een blessure en heb je moeite met opbouwen? Of ben je aan het trainen voor een marathon en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Coach Max misschien de oplossing voor jou! Ik heb veel ervaring en deskundigheid op het gebied van conditie. Ik houd er zelf ook erg van om hard te trainen en een goede conditie te hebben. We kijken samen naar jouw profiel en gaan het ultieme conditieschema in elkaar zetten!

Kracht opdoen

Soms is het moeilijk om sterker en krachtiger te worden. Het principe is lastiger dan dat het lijkt. Het draait om meer dan alleen oefeningen doen. De manier waarop, de hoeveelheid en je dieet zijn grote factoren om kracht op te bouwen. Ben jij klaar om op de juiste manier sterker te worden?

Gezondere levensstijl

Misschien ben je op zoek naar een gezonde balans tussen voeding, beweging en genieten. Je kunt in het weekend goed eten en op gewicht blijven, wat misschien je doel is. Om deze reden is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Hierbij is een gezonde balans tussen beweging en voeding het belangrijkst.

Spieren opbouwen

Krachttraining kan verschillende doelen hebben. De een wil sterker zijn, de ander gespierder. Nee, het is niet hetzelfde. Als je sterker wilt worden, train je eigenlijk om meer kracht op te bouwen. In vergelijking met spieren bouwen, eet je minder en krijg je andere voeding en oefeningen. Coach Max weet wat werkt en wat je lichaam nodig heeft om gespierder te worden.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp krommenie – personal trainer krommenie – personal training krommenie – pose running krommenie – fitness in krommenie – fitness krommenie – personal coach krommenie – coach max krommenie – afvallen krommenie – krachttraining krommenie – conditietraining krommenie

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
js_loader