Personal trainer Koog aan de Zaan

Coach Max is dé personal trainer van Koog aan de Zaan! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Hoi! Ik ben Coach Max. Mijn naam is Max van der Linde en sinds 2016 help ik mensen met het bereiken van hun sportieve doelen! Dit doe ik onder de naam Coach Max.

 

Ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Ik heb deze Bachelor of Health gehaald aan de Hogeschool InHolland. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam, fysieke activiteiten, hoe personal trainingen geprogrammeerd moeten worden en hoe ik deze begeleid. Ik heb gewerkt met allerlei soorten groepen, denk aan blinden, doven, COPD enzovoort. Elke doelgroep komt met eigen uitdagingen waar ik een passende training voor kan verzorgen!

 

Zoveel mogelijk mensen in regio Zaanstad fitter, gezonder en sterker maken middels personal training in Koog aan de Zaan, dat is mijn doel. Meestal zal ik een persoonlijke training in om de omstreken van Wormerveer verzorgen, maar het kan ook bij jou in de buurt!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Samen komen we heel ver, je staat er niet alleen voor! We gaan de uitdaging tot het opbouwen van kracht en-of conditie aan. Jouw algemene fitheid staat centraal, hiermee zorgen we voor betere sportprestaties. De materialen die we tot onze beschikking hebben worden effectief ingezet, het gaat om zowel hard als slim werken. Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid. Jij en jouw doelen staan centraal, de trainingen zijn slechts een middel om je doelen te bereiken!

Persoonlijke voeding

Hard werken is een vereiste, maar wat evenveel weegt als hard werken is persoonlijke voeding. Eten hoort voedzaam te zijn en je lichaam energie te geven. Een lichaam heeft buiten dat harde werken om verzorging nodig. Jouw training en doelen worden geanalyseerd om te kijken welk eetpatroon het beste aansluit. We brengen een dagelijks structuur aan op het gebied van eten en voedingswaarden. Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Coach Max snapt dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te sporten of zich op de juiste manier te voeden. Ik zal daarom mijn best doen om zo flexibel mogelijk om te gaan met jou en jouw wensen. Ook ben ik erg flexibel en als het je beter uitkomt, kan ik ook jouw kant opkomen of Online Coachen. Hoe dan ook, ik bekijk elk profiel anders en ik loop niet weg van een uitdaging.

Word fit met coach Max in Koog aan de Zaan!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heb je moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Wat is jouw doel als sporter? Iedere sporter heeft andere motieven om te sporten en geen één lichaam werkt hetzelfde. Coach Max stelt mede hierom trainingen af op basis van je doelen en lichaam! Het is natuurlijk altijd mogelijk om doelen te combineren. Wil je bijvoorbeeld afvallen én sterker worden? Max helpt je! Samen kijken we naar jouw doelen. Coach Max is dé personal trainer van Koog aan de Zaan.

Afvallen

Er zijn te veel mensen in Nederland die te maken hebben met overgewicht of obesitas. Onderzoek laat zien dat ongeveer de helft van de Nederlandse volwassenen te maken hebben met een te zwaar gewicht. Afvallen is de oplossing, aangezien overgewicht nare consequenties kan hebben. Coach Max helpt je graag bij het proces van afvallen. Mijn persoonlijke aanpak geeft je veel inzicht in wat je nodig hebt en wat je doet.

Betere conditie

Ben je een hardloper die terugkomt van een blessure en heb je moeite met het opbouwen van je conditie? Of ben je aan het trainen voor een marathon en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is Coach Max de oplossing voor jou. Ik heb veel ervaring en deskundigheid op het gebied van conditie. Ik hou er zelf ook erg van om hard te trainen en een goede conditie te hebben. We kijken samen naar je profiel en gaan het ultieme conditieschema samen stellen!

Kracht opdoen

Het kan soms lastig zijn om spieren op te bouwen. Het is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een paar oefeningen doen. Het gaat om zaken als welke oefeningen, hoe je de oefening uitvoert en je voeding is ook van groot belang. Ben je er klaar voor om op de juiste manier spieren op te bouwen?

Gezondere levensstijl

Een andere optie is een gezondere levensstijl, dus ben jij opzoek naar een gezonde balans tussen voeding, beweging en genieten. Je kunt in het weekend lekker eten en toch op gewicht blijven. Om deze reden is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Hierbij is een gezonde balans tussen beweging en voeding het belangrijkst.

Spieren opbouwen

Krachttraining kan verschillende doelen hebben. De een wil sterker zijn, de ander gespierder. Nee, het is niet hetzelfde. Als je sterker wilt worden, train je eigenlijk om meer kracht op te bouwen. In vergelijking met spieren bouwen, eet je minder en krijg je andere voeding en oefeningen. Coach Max weet wat werkt en wat je lichaam nodig heeft om gespierder te worden.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp koog aan de zaan – personal trainer koog aan de zaan – personal training koog aan de zaan – pose running koog aan de zaan – fitness in koog aan de zaan – fitness koog aan de zaan – personal coach koog aan de zaan – coach max koog aan de zaan – afvallen koog aan de zaan – krachttraining koog aan de zaan – conditietraining koog aan de zaan

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader