Personal trainer Purmerend

Coach Max is dé personal trainer van Purmerend! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Mijn naam is Max van der Linde en sinds februari 2016 help ik mensen hun fysieke doelen te bereiken! Ik geef personal training voor mensen. Dit doe ik als personal trainer Coach Max.

 

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van InHolland met een HBO-bachelor in Sport en Bewegen. Tijdens deze periode leerde ik over de reactie van het menselijk lichaam op fysieke activiteit. Ook heb ik geleerd hoe ik trainingen moet coördineren en hoe ik mensen goed kan begeleiden! Op school heb ik met verschillende soorten mensen en groepen gewerkt. Bijvoorbeeld blinde, dove, chronische obstructieve longziekte etc. Voor elke doelgroep kan ik een uitdagende en passende training voorstellen!

 

Ik heb mezelf als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen in de regio Zaanstad gezonder en sterker te maken door goede personal training in Purmerend. Veel van mijn trainingen worden gegeven in Wormerveer. Maar sporten kan ook bij jou in de buurt!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Samen staan we sterk! Je gaat deze uitdaging niet alleen aan. Afhankelijk van je persoonlijke doelen zullen we ons richten op jouw algemene fitheid. Sportprestaties zullen worden verhoogd. Ook zullen we slim omgaan met de middelen die we hebben. Bij Coach Max gaat het om zowel hard, als slim te werken. Slimme technieken vormen de basis van onze training. Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! We brengen je samen dichterbij je doel!

Persoonlijke voeding

Het harde werken tijdens de trainingen is een zware belasting voor je lichaam en daarom is het belangrijk dat je lichaam de juiste verzorging krijgt. Afhankelijk van het soort training bepalen we het beste dieet. Kijk voor meer informatie op de pagina voedingsadvies.

Flexibiliteit

Coach Max begrijpt dat niet iedereen veel tijd heeft om te sporten of zijn of haar eetpatroon aan te passen. Ik doe altijd mijn best om zo flexibel mogelijk aan je wensen te voldoen. Verder ben ik ertoe bereidt om bij jou te komen sporten als dat jou beter uitkomt of doe ik aan Online Coachen, ik ben erg flexibel. Ik bekijk elk profiel op een andere manier en ga uitdagingen nooit uit de weg.

Word fit met coach Max in Purmerend!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heb je moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Ieder persoon die gaat sporten heeft een doel in zijn hoofd. Ook is er geen één lichaam dat hetzelfde functioneert als die van jou. Elk doel en lichaam heeft zijn eigen methode nodig. Coach Max neemt hier nota van en ontwikkelt trainingen op basis van jouw lichaam en doelen! Wil je afvallen of sterker worden? Coach Max is er om je te helpen! Coach Max is de personal trainer van Purmerend. Laten we eens kijken naar jouw doelen, veel mensen gingen je voor!

Afvallen

Er zijn genoeg mensen in Nederland die met overgewicht of obesitas kampen. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van de volwassen Nederlanders te zwaar is. Langdurig overgewicht heeft nare gevolgen op de gezondheid. Coach Max helpt je graag bij het afvallen en doet dit op een persoonlijke manier. Mijn persoonlijke aanpak zorgt voor motivatie, zodat jij het meeste uit jouw trainingen haalt. Met mijn hulp komen we er samen uit en zorgen we ervoor dat je gewicht verliest.

Betere conditie

Hou je van hardlopen maar heb je last van een terugkomende blessure? Heb je moeite met het opbouwen van een loopconditie? Of bent Ben je aan het trainen voor een marathon en kan je wel wat hulp gebruiken? Coach Max kan je hierbij helpen. Ik heb veel ervaring en een grote achtergrond op het gebied van conditie. Zelf hou ik ervan om hard te trainen en een goede conditie te hebben. We kijken samen naar je profiel en gaan het ultieme conditieschema neerzetten!

Kracht opdoen

Kracht opdoen kan soms lastig zijn. Het is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel meer bij kijken dan ‘slechts’ trainen. Het is belangrijk dat je de juiste oefeningen doet en ze goed uitvoert. Ook voeding kan een grote rol spelen. Ben jij klaar om te groeien? Doe dit dan op een effectieve manier met Coach Max.

Gezondere levensstijl

Misschien is het voor jou wel belangrijk dat je een goede balans hebt tussen voeding, sporten en genieten. Weekends lekker een happie doen, maar toch op gewicht blijven? Als je dit zou willen is het belangrijk dat je een gezonde levensstijl hebt. Hiermee doel ik op de balans tussen sport en voeding.

Gespierder worden

Krachttraining kan meerdere doeleinden hebben. Veelal gaat krachttraining over het sterker of gespierder worden. Om gespierder te worden moet je in feite ‘droog’ trainen, waarbij je minder calorieën eet en meer let op de voedingstoffen die je binnen krijgt. Het aanmaken van spiermassa  eist juist een stijging in calorieën en voedingstoffen. Coach Max weet goed wat wel en niet werkt om de diverse doeleinden te kunnen bereiken.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp purmerend- personal trainer purmerend- personal training purmerend- pose running purmerend- fitness in purmerend- fitness purmerend- personal coach purmerend- coach max purmerend- afvallen purmerend- krachttraining purmerend- conditietraining purmerend

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 73 beoordelingen
js_loader