Personal trainer Assendelft

Coach Max is dé personal trainer van Assendelft! We kijken samen naar je doelstellingen en gaan hier gericht mee aan de slag. Gezamenlijk veranderen en verbeteren we je levensstijl!

Maak kennis met Coach Max

Mijn naam is Max van der Linde en ik ben Coach Max. Als personal trainer help ik al sinds februari 2016 mensen met het bereiken van hun sportieve doelen! Dit doe ik middels sportieve en leerzame personal training.

 

Ik ben afgestudeerde in Bachelor of Health aan de HBO opleiding Sport en Bewegen op de Hogeschool InHolland. Tijdens deze periode heb ik geleerd over hoe het menselijk lichaam reageert op fysieke prikkelingen, hoe ik trainingen goed kan organiseren en hoe ik deze begeleid. Op school werkte ik met zo’n beetje elke denkbare doelgroep (doven, blinden, COPD etc.). Voor iedere doelgroep bedenk ik een uitdagende training!

 

Ik zie het als mijn doel om zoveel mogelijk mensen in de regio Zaanstad gezonder, fitter en sterker te maken aan de hand van goede personal training in Assendelft. Vaak vinden mijn trainingen plaats in Wormerveer en de omstreken hiervan. Ik ben echter erg flexibel en bereidt om bij jou in de buurt te sporten!

Coach Max-38

Kracht en conditie

Je staat er niet alleen voor! De uitdaging gaan we samen aan. We zullen ons vooral richten op je algemene fitheid (afhankelijk van je doelen). De beschikbare materialen worden slim ingezet om je sportprestaties te verhogen. Het gaat om zowel hard als slim werken bij Coach Max. Slimme technieken zijn de middelen die jou gaan helpen naar je specifieke doelen, Pose Running is een voorbeeld van een slimme techniek die bijdraagt aan jouw fitheid! We brengen je samen naar je doel!

Persoonlijke voeding

Naast het feit dat je fysiek hard zal moeten werken, zal je lichaam ook goed verzorgd moeten worden. Voeding en slaap helpen enorm bij jouw algemene ontwikkeling. Het eetpatroon hoort aan te sluiten bij jouw doelen. Bovendien zal je een hoop algemene kennis krijgen van functionele voedingswaren. Een voedingsschema is een goede basis voor een nieuwe dagelijkse verbeterde leef structuur. Bekijk de pagina over voedingsadvies voor meer informatie hierover.

Flexibiliteit

Ik snap dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te sporten of zijn of haar voedingspatroon aan te passen. Hierom zal ik altijd mijn best doen om zo goed mogelijk om te gaan met jouw wensen. Ik ben erg flexibel, ik werk met flexibele uren en de locatie valt ook te bespreken, bovendien doe ik aan Online Coaching. Jouw situatie maakt niet uit, ik bekijk elk profiel anders en loop niet weg van een uitdaging.

Word fit met coach Max in Assendelft!

Ik ben Coach Max en mijn naam is Max van der Linde. Ik heb een Bachelor of Health en ik ben afgestudeerd op de HBO-studie Sport en Bewegen. Sinds februari 2016 train ik mensen als Coach Max. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleiden, om zo hun sportieve doel te bereiken! Heeft u moeite en hulp nodig met afvallen, het opbouwen van conditie of met sterker worden? Neem dan eens contact met mij op!

Personal training
Pose running
Online coaching
Bedrijfsfitness

Max helpt je met jouw doel:

Elk lichaam werkt anders en iedereen heeft een ander doel. Zo heeft ook ieder doel en lichaam een andere aanpak nodig. Coach Max stelt trainingen af op basis van jouw doel en lichaam. De mogelijkheid om te combineren is altijd aanwezig. Afvallen en sterker worden? Betere conditie en een gezondere levensstijl? Max helpt! Samen kijken we naar de mogelijkheden. Coach Max is dé personal trainer van Assendelft.

Afvallen

Veel mensen in Nederland hebben te maken met overgewicht. Onderzoek wijst uit dat ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking te zwaar is. Overgewicht kan vele nare gevolgen hebben op de gezondheid van een persoon. Coach Max helpt graag bij het proces om af te vallen. Mijn methodes zorgen ervoor dat je het meeste uit elke oefening haalt. Afvallen is geen makkelijke klus, maar met mijn hulp wordt het wel makkelijk gemaakt!

Betere conditie

Ben je iemand die van hardlopen houdt en heb je last van een terugkomende blessure? Of ben je aan het trainen voor een marathon of lange loop? Dan is Coach Max jouw reddende engel! Ik heb veel ervaring op het gebied van duurloop en hardlopen. Ik hou er zelf ook van om hard te trainen en een goede conditie te hebben. Jouw profiel bekijken we samen en aan de hand hiervan stellen we een schema op dat jouw conditie brengt naar het gewenste niveau!

Kracht opdoen

Krachtig worden en kracht opdoen kan soms lastig zijn. Het is namelijk allemaal niet zo simpel als dat het doet lijken. Er komt veel meer bij kijken dan alleen krachttrainen. Welke oefeningen je uitvoert, in welke mate en hoe je ze uitvoert zijn allemaal belangrijke zaken waar je in eerste instantie misschien niet direct aan denkt. Ben jij er klaar voor en wil je sterker worden?

Gezondere levensstijl

Het kan ook zo zijn dat u opzoek bent naar een gezonde balans tussen alle diverse levensstijlen en sportdoelen. Wellicht wil je in het weekend een lekker hapje kunnen eten en ondanks dat fit zijn. Om dit te verwezenlijken is een gezonde levensstijl en een balans daarin belangrijk. De balans tussen sport en voeding is hierin het belangrijkste.

Gespierder worden

Onder krachttraining kunnen diverse doelen vallen. De één wil sterker worden en de ander wil gespierder worden. Nee dit is niet hetzelfde. Als je gespierder wil worden ga je in feite ‘droog’ trainen. Je eet minder en krijgt andere voedingsstoffen binnen in vergelijking tot kracht opdoen. Coach Max weet goed wat werkt en wat je lichaam nodig heeft om gespierder te worden.

PERSONAL TRAINING BIJ JOU IN DE BUURT:
KLANTEN VINDEN MIJ OP:

bootcamp assendelft- personal trainer assendelft – personal training assendelft – pose running assendelft – fitness in assendelft – fitness assendelft – personal coach assendelft – coach max assendelft – afvallen assendelft – krachttraining assendelft – conditietraining assendelft

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
js_loader